Termeni si conditii

Site-ul Tipografiaklm.ro, mentionat in politica de confidentialitate drept „site” sau „siteul” sau „pagina web”, este proprietatea companiei KLM Print Production SRL, avand datele de indentificare J23/918/2013 si CUI: 31399530, cu sediul in Sos. Alexandriei 101, 077025, Oras Bragadiru, Jud. ILFOV.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI
Utilizând Website-ul, veți găsi informații cu privire la activitățile desfășurate de Tipografia KLM pe piața serviciilor din România, produsele comercializate si portofoliul de proiecte.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR
Compania noastra depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest Website în toate etapele de producție. De asemenea, recomandăm ca utilizatorii să ruleze un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. Tipografia KLM nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigaţi pe Website-ul Tipografia KLM.

RECUNOAȘTEREA PROPRIETĂȚII
Website-ul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.
Prin prezenta sunteți de acord că Tipografia KLM este proprietarul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului Website-ului, inclusiv asupra articolelor, textului, fotografiilor şi ilustrațiilor. De asemenea, sunteţi de accord că nu veți folosi astfel de materiale în nici un fel, cu excepția cazului în care aţi primit în prealabil, în mod expres, acordul scris al Tipografia KLM. Unele materiale fac obiectul dreptului de proprietate intelectuala al furnizorilor nostri.

COMENTARII, ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK
Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generală de contact identificată pe Website-ul Tipografia KLM, vom folosi datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării pentru a răspunde solicitării dumneavoastră.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Anumite date personale sunt colectate prin intermediul Website-ului. Detaliile privind prelucrarea de către Tipografia KLM a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

CLAUZĂ DE NERĂSPUNDERE
Website-ul poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră. Tipografia KLM nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus. Acest Website este furnizat în scop informativ.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ŞI CONDIȚIILOR
Dacă Termenii si Condițiile se modifică în orice mod, vom plasa o versiune actualizată în această pagină. Actualizarea periodică a acestei pagini vă asigură că sunteți întotdeauna conștienți despre tipul informațiilor pe care le colectăm, despre modul în care le folosim și în ce circumstanțe, şi, dacă este cazul, dacă le transferăm sau nu către alte persoane.